sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Täällä taasen!

Heipä hei pitkästä aikaa!

Melkeinpä 2 vuotta on tämä blogi saanut olla olla omassa rauhassaan...

Aiemminhan pitämäni blogi oli vain ja ainoastaan tarkoitettu korttiharrastuksen mukanaantuomiin juttuihin. Nyt kortteilu on hiipunut satunnaiseksi "pyynnöstä" tehtyihin kortteihin. Joskus innostun väkertämään jotain muitakin tuunausjuttuja. 

Melkein tikahduin nauruun kun noita kuvia tuolta alusta katsoo....ehkä on hieman taidot kehittyneet vuosien varrella. Annetaan näiden tuotosten puhua puolestaan ja jätän ne näytille ;)

Aamupäivän olen nyt käyttänyt siihen että olen poistellut vanhoja tekstejä. Muutama vuosi sittenhän kävi niin että vuodatuksen blogeista hävisi suurin osa kuvista. Vaikka kaikki kuvat ovatkin tallella kovalevyllä niin ei vaan mitenkään jaksa/ huvita / ole mielekästä niitä lähteä siirtelemään. Tekstit sieltä sai siirrettyä näppärästi mutta nyt ajatellen se on ollutta ja mennyttä.

Silloin kun perheen nuorimies oli vauva, pidin blogia Libero-sivuston kautta mutta tuotakaan sivustoa ei ole varmaankaan enää olemassa. Onneksi sentään olen ne tekstit tallentanut ja tulostanut!

Jätin silti muutaman vanhan postauksen jäljelle.

Se millaiseksi tämä uuden alun blogi muotoutuu on taasen eri asia. Kenties yleistä kuulumisten kerrontaa, hieman sisustusjuttuja, upeita kirppislöytöjä tai jotain ihan muuta. Kattellaan mitä tapahtuu ;)

Aloitetaan kumminkin kuumimmalla löydöllä joka kotiutettiin tällä viikolla Jupiterista ( kierrätyskeskus) meille. Eiks oo upea!??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti